Info
  • Eitjes zijn 0,8 mm
  • Wit van kleur bij uitkomen ei
  • Worden vervolgens zilver
  • Kunnen uitgroeien tot bijna 2 cm

Zilvervisjes bestrijden


Zilvervisjes zijn zeer hardnekkig en alleen te bestrijden wanneer alle zilvervisjes tegelijkertijd worden vernietigd. Dit kan alleen doormiddel van chemische bestrijding door een professional.

Wij hebben uitsluitend gediplomeerde en gecertificeerde bestrijdingsdeskundigen in dienst met vele jaren specialistische ervaring in ongediertebestrijding, vooral gericht op zilver- en papiervisjes. Zij worden meerdere malen per jaar getraind om hun kennis up-to-date te houden.

De plaagdierspecialist beschikt over alle Nederlandse en Europese certificeringen op het gebied van ongediertebestrijding. Deze certificaten waarborgen een verantwoorde bestrijding van ongedierte. De juiste werkmethoden en procedures, goede rapportage, klantvriendelijkheid, een goede klachtenprocedure en milieuvriendelijke bestrijding.

Zilvervisjesplaag


Zilvervisjes zijn voornamelijk 's nachts actief en leven hoofdzakelijk van schimmels. Als de plek waar ze zich verbergen zichtbaar wordt gaan zilvervisjes snel op zoek naar een nieuwe plek om zich te verstoppen. Zilvervisjes leven het liefst in vochtige koele plaatsen, zoals de kelder, toilet, badkamer en de keuken.

De belangrijkste reden voor toename van zilvervisjes is het gebruik van laminaat/parket met platte plinten. De platte plinten sluiten namelijk niet goed aan bij de muur en een loslatende plakstrip doet de rest. Zo ontstaat een gunstige verblijfsplaats waar ze zich ook gemakkelijk voortplanten. Er kunnen wel 10 zilvervisjes per meter plint aanwezig zijn.

Zilvervisjes eten graag katoen en nestelen zich graag in kleding. Ze kunnen flinke schade toebrengen aan een garderobe.

Papiervisjes leven van papier en je zult ze dan ook eerder tegenkomen op plaatsen waar veel papier en/of karton wordt bewaard. Papiervisjes eten ook lijmsoorten (behangplaksel), dode insecten, koolhydraten, suiker en zetmeel.

Het papiervisje legt ongeveer 200 eitjes per keer, waardoor er binnen no-time een echte plaag in je huis kan ontstaan. Afhankelijk van de warmte van de ruimte waarin de eitjes worden gelegd, komen ze binnen een periode van tussen de 4 weken en 6 maanden uit.

Papiervisjes vreten behang en boeken aan. Ze kunnen hele archieven aantasten.

Belt u vandaag nog voor 12.00 dan gaan wij ons best doen om dezelfde dag nog langs te komen voor een gratis inspectie!We maken een bestrijdingsplan en beginnen meteen met de uitvoering hiervan. Er wordt eerst gekeken waarom de zilvervisjes nu juist bij u aanwezig zijn. Hierbij wordt direct de kern van het probleem aangepakt en weggenomen, waarna het uitroeien van de zilvervisjes kan beginnen.

Bel direct voor een bestrijding, wij rekenen géén voorrijkosten!

Kunnen jullie mij helpen als ik een bedrijf heb?Absoluut. Veel instellingen zoals, hotels en ziekenhuizen maken veelvuldig gebruik van onze diensten. Neem contact op voor de mogelijkheden.