Info
  • Bloedzuigende parasiet
  • Veroorzaakt jeuk en huidirritatie
  • Gastheer van de lintworm

Vlooien bestrijden


Het zelf bestrijden van vlooien is erg lastig, omdat de eitjes overal in kunnen zitten. Niet alleen in de vacht van een huisdier, maar ook in het tapijt, vloerbedekking, matras, gordijnen, enz.. De eitjes kunnen op deze plekken gemakkelijk 2 jaar overleven. Wanneer de vlooien bestreden zijn, maar er nog 1 of enkele eitjes overleven, dan komen deze uit, gaan zich weer voortplanten en begint de vlooienplaag weer opnieuw.

Onze bestrijdingsdeskundigen weten precies waar de vlooien en de eitjes zich bevinden en kunnen deze zodoende heel gericht aanpakken en uitroeien. Wij zetten veel theoretische kennis uit wetenschappelijk onderzoek om in de dagelijkse praktijk om het ongedierte te bestrijden.

Wij hebben uitsluitend gediplomeerde en gecertificeerde bestrijdingsdeskundigen in dienst met vele jaren specialistische ervaring in ongediertebestrijding, vooral gericht op vlooienbestrijding. Zij worden meerdere malen per jaar getraind om hun kennis up-to-date te houden.

De plaagdierspecialist beschikt over alle Nederlandse en Europese certificeringen op het gebied van ongediertebestrijding. Deze certificaten waarborgen een verantwoorde bestrijding van ongedierte. De juiste werkmethoden en procedures, goede rapportage, klantvriendelijkheid, een goede klachtenprocedure, milieuvriendelijke bestrijding en aandacht voor dierenwelzijn.

Hondenvlooien


Hondenvlooien bestrijden

U kunt vlooien bij honden herkennen aan het feit dat u de hond veel aan zijn vacht ziet krabben. Gebeurt dit opvallend vaak? Dan is het verstandig om de vacht van uw hond eens te inspecteren. U kunt dit doen door de vacht van uw hond een beetje op zij te duwen op verschillende plekken. U kunt hierdoor de vlooien in de vacht tegen komen of kleine zwarte korreltjes. Deze korreltjes is ontlasting van de vlo en bestaat uit bloed. Ter controle legt u het zwarte korreltje op een stukje keukenrolpapier en laat er een druppel water op vallen. Ontstaat er een rode (bloed)vlek is het vlooienontlasting.

Heeft uw huisdier inderdaad last van vlooien, dan kunt u hiervoor middelen kopen bij de dierenspeciaalzaak. Het is echter zo dat de vlooien vaak verspreid zijn over uw gehele woning, dus hiermee is het probleem niet opgelost. Slechts 5% van de vlooienpopulatie bevindt zich op het dier. Dit zijn volwassen vlooien die bijten en bloed nemen van uw huisdier. De overige 95% leeft in de woning en beperkt zich niet alleen tot de mand van het huisdier. Dit maakt een vlooienplaag ook zo hardnekkig.

Belt u vandaag nog voor 12.00 dan gaan wij ons best doen om dezelfde dag nog langs te komen voor een gratis inspectie!We maken een bestrijdingsplan en beginnen meteen met de uitvoering hiervan.
Hierbij wordt direct de kern van het probleem aangepakt en weggenomen, waarna het uitroeien van de plaagdieren kan beginnen.

Bel direct, en pak vandaag nog uw vlooienoverlast aan!

Kunnen jullie mij helpen als ik een bedrijf heb?Absoluut. Veel instellingen zoals, hotels en restaurants maken veelvuldig gebruik van onze diensten. Neem contact op voor de mogelijkheden.