Info
    Meestvoorkomende overlastsoorten
  • Klustervliegen
  • Fruitvliegjes
  • Vleesvliegen
  • Latrinevliegen

Vliegen bestrijden


Vliegen zijn vaak zeer hardnekkig en alleen te bestrijden wanneer alle eitjes, maden en vliegen tegelijkertijd worden vernietigd. Dit kan alleen doormiddel van chemische bestrijding door een professional.

Wij hebben uitsluitend gediplomeerde en gecertificeerde bestrijdingsdeskundigen in dienst met vele jaren specialistische ervaring in ongediertebestrijding, vooral gericht op verschillende soorten vliegen. Zij worden meerdere malen per jaar getraind om hun kennis up-to-date te houden.

De Plaagdierspecialist beschikt over alle Nederlandse en Europese certificeringen op het gebied van ongediertebestrijding. Deze certificaten waarborgen een verantwoorde bestrijding van ongedierte. De juiste werkmethoden en procedures, goede rapportage, klantvriendelijkheid, een goede klachtenprocedure en milieuvriendelijke bestrijding.

Vliegenplaag


Er betaan wel meer dan 5000 soorten vliegen, waarvan een deel een plaag kan vormen in de woning. De bestrijding van vliegen begint bij het herkennen van de soort vlieg waarna er opzoek gegaan kan worden naar de bron, welke bij iedere soort vlieg anders kan zijn. Omdat vligen zich in een korte tijd over grote afstand kunnen verplaatsen binnen de woning is deze bron soms moeilijk te achterhalen.
Zodra de bron van de vliegenplaag is gevonden en is weggenomen blijven er nog vele vliegen in de woning in leven. Om te voorkomen dat deze een nieuwe plaag gaan ontwikkelen is het noodzaak de rondzwervende vliegen in huis te bestrijden.

Diverse soorten vliegen scheiden een feromonenspoor af als deze een voedselbron of overwinterplek hebben gevonden om soortgenoten naar zich toe te lokken . Zo vergroot de vlieg de kans een partner te vinden en zich voort te kunnen planten binnen de woning.

Vliegen zijn buiten een vervelend aspect binnen uw woning dat het wooncomfort kan beïnvloeden ook eem risico voor de gezondheid. Vliegen verplaatsen zich over grote afstanden. Zo kan een vlieg vanaf een bevuild oppervlakte, bijvoorbeeld rottend of rauw vlees of (dierlijke) ontlasting bij u op het aanrecht of bord landen. Tevens kunnen vliegen gastheer zijn van diverse parasieten waarmee u, uw kind of huisdier besmet kan raken.

Belt u vandaag nog voor 12.00 dan gaan wij ons best doen om dezelfde dag nog langs te komen voor een gratis inspectie!We maken een bestrijdingsplan en beginnen meteen met de uitvoering hiervan.
Er wordt eerst gekeken waarom de vliegen nu juist bij u aanwezig zijn.
Hierbij wordt direct de kern van het probleem aangepakt en weggenomen, waarna het uitroeien van de plaagdieren kan beginnen.

Bel direct voor een gratis inspectie, wij rekenen géén voorrijkosten!

Kunnen jullie mij helpen als ik een bedrijf heb?Absoluut. Veel instellingen zoals, hotels en restaurants maken veelvuldig gebruik van onze diensten. Neem contact op voor de mogelijkheden.