Info
    >
  • Stipjes op het schild
  • Per keer 200 tot 800 eitjes
  • 2 tot 12 mm groot

Tapijtkever bestrijding


De plaagdierspecialist komt in eerste instantie gratis bij u langs. Onze specialist brengt eerst de aard en omvang van de plaag in kaart en geeft aan hoe deze bestreden kan worden. Deze inspectie is geheel vrijblijvend. Wanneer u er na deze inspectie voor kiest om niet met ons in zee te gaan, dan zitten hier geen kosten aan verbonden.

Pas als u akkoord geeft om de bestrijding daadwerkelijk uit te laten voeren, gaan we kosten rekenen. De inspectie zelf is gratis en we berekenen ook geen voorrijkosten.

Tijdens de gratis inspectie zal de bestrijder uw situatie volledig in kaart brengen. Hoe zijn de tapijtkevers bij u binnengekomen, waar nestelen ze zich en welke voedselbronnen hebben ze. Aangezien tapijtkevers, naast dat ze wol en haren eten ook echte aaseters zijn, zijn er vaak veel potentiële voedselbronnen.

Wanneer tot bestrijding wordt overgegaan, dan worden alle plaatsen waar de eitjes, larven en volwassen tapijtkevers voorkomen behandeld met een speciaal gepatenteerd middel. Hierdoor kan er geen enkele tapijtkever overleven. Bovendien heeft dit middel ook nog een langdurige na-werking, waardoor nieuwe tapijtkevers zich niet opnieuw kunnen vestigen.

Wij hebben uitsluitend gediplomeerde en gecertificeerde bestrijdingsdeskundigen in dienst met vele jaren specialistische ervaring in ongediertebestrijding, vooral gericht op tapijtkevers. Zij worden meerdere malen per jaar getraind om hun kennis up-to-date te houden.

De plaagdierspecialist beschikt over alle Nederlandse en Europese certificeringen op het gebied van ongediertebestrijding. Deze certificaten waarborgen een verantwoorde bestrijding van ongedierte. De juiste werkmethoden en procedures, goede rapportage, klantvriendelijkheid, een goede klachtenprocedure, milieuvriendelijke en veilige bestrijding.

Belt u vandaag nog voor 12.00 dan gaan wij ons best doen om dezelfde dag nog langs te komen voor een gratis inspectie!We maken een bestrijdingsplan en beginnen meteen met de uitvoering hiervan.
Er wordt eerst gekeken waarom de tapijtkevers nu juist bij u aanwezig zijn.
Hierbij wordt direct de kern van het probleem aangepakt en weggenomen, waarna het uitroeien van de plaagdieren kan beginnen.

Bel direct voor een gratis inspectie, wij rekenen géén voorrijkosten!