Info
  • Leggen gemiddeld 100 tot 200 eitjes
  • Eitjes komen na 2 maanden uit
  • Leven in donkere ruimtes

Spinnen bestrijden


Het zelf bestrijden van spinnen is erg lastig. Uit onderzoek is gebleken dat er in ieder huis 1500 tot enkele duizenden spinnen aanwezig zijn. Worden er enkele spinnen verwijderd dan zijn deze snel weer vervangen voor nieuwe exemplaren.

De Plaagdierspecialist is gespecialiseerd is het bestrijden van spinnen. We weten precies waar de spinnen aanwezig zijn en welke looproutes ze gebruiken. Daarom kunnen we de plaatsen waar de spinnen zitten en de plaatsen waar zij hun noodzakelijke web maken impregneren met een middel dat de spinnen weert en voor mensen en huisdieren volledig veilig is.

We werken uitsluitend met natuurvriendelijke middelen, welke zeer effectief zijn. Na een behandeling door de Plaagdierspecialist zal uw woning of bedrijfspand 6 maanden spin-vrij zijn.

Wij hebben uitsluitend gediplomeerde en gecertificeerde bestrijdingsdeskundigen in dienst met vele jaren specialistische ervaring in ongediertebestrijding, vooral gericht op spinnen. Zij worden meerdere malen per jaar getraind om hun kennis up-to-date te houden.

Plaagdierspecialist beschikt over alle Nederlandse en Europese certificeringen op het gebied van ongediertebestrijding. Deze certificaten waarborgen een verantwoorde bestrijding van ongedierte. De juiste werkmethoden en procedures, goede rapportage, klantvriendelijkheid, een goede klachtenprocedure, milieuvriendelijke bestrijding en aandacht voor dierenwelzijn.

Spinnenplaag


Onderzoek heeft aangetoond dat er in ieder huis minimaal 1500 spinnen aanwezig zijn. Ook al is het huis hygienisch en schoon in de leefruimtes. De spinnen leven in donkere vochtige ruimtes zoals spouwmuren, kruipruimtes, in het plafond en op zolders.

Om voedsel te verwerven komen ze naar buiten en maken een web. Dan geven ze vaak pas overlast voor de mens. Veel mensen hebben een diepgewortelde angst voor spinnen. Dit is deels genetisch bepaald en zorgt ervoor dat we uit de buurt blijven bij dieren die mogelijk schadelijk voor ons kunnen zijn.

Belt u vandaag nog voor 12.00 dan gaan wij ons best doen om dezelfde dag nog langs te komen voor een gratis inspectie!We maken een bestrijdingsplan en beginnen meteen met de uitvoering hiervan.
Er wordt eerst gekeken waarom de spinnen nu juist bij u aanwezig zijn.
Hierbij wordt direct de kern van het probleem aangepakt en weggenomen, waarna het uitroeien van de plaagdieren kan beginnen.

Bel direct voor een gratis inspectie, wij rekenen géén voorrijkosten!

Kunnen jullie mij helpen als ik een bedrijf heb?Absoluut. Veel instellingen zoals, hotels en restaurants maken veelvuldig gebruik van onze diensten. Neem contact op voor de mogelijkheden.