Info
  • Bruingrijze vacht
  • Volwassen: 7-10cm
  • Staart: 6-10cm

Zelf muizen bestrijden, vaak moeilijker dan gedacht.


Het zelf bestrijden van muizen en ratten is erg lastig, omdat de dieren erg schuw zijn.
Wanneer er gif wordt geplaatst en de muis ruikt een mensengeur, zal hij hier niet van eten. Ook als er gif wordt geplaatst buiten de looplijnen of het normale voedselgebied zullen de muizen te weinig of niets opnemen.
Bovendien is gif verkrijgbaar door consumenten niet sterk genoeg.

Wij hebben uitsluitend gediplomeerde en gecertificeerde bestrijdingsdeskundigen in dienst met vele jaren specialistische ervaring in ongediertebestrijding, specifiek gericht op muizen. Zij worden meerdere malen per jaar getraind om hun kennis up-to-date te houden en werken we met de beste middelen.

Onze bestrijdingsdeskundigen kunnen als het ware denken zoals de muizen die een plaag vormen en deze zodoende heel gericht aanpakken en uitroeien.
Wij zetten veel theoretische kennis uit wetenschappelijk onderzoek om in de dagelijkse praktijk om het ongedierte te bestrijden.

Plaagdierspecialist beschikt over alle Nederlandse en Europese certificeringen op het gebied van ongediertebestrijding.
Deze certificaten waarborgen een verantwoorde bestrijding van ongedierte.
De juiste werkmethoden en procedures, goede rapportage, klantvriendelijkheid, een goede klachtenprocedure, milieuvriendelijke bestrijding en aandacht voor dierenwelzijn.

Belt u vandaag nog voor 12.00 dan gaan wij ons best doen om dezelfde dag nog langs te komen voor een gratis inspectie!We maken een bestrijdingsplan en beginnen meteen met de uitvoering hiervan.
Er wordt eerst gekeken waarom de muizen nu juist bij u aanwezig zijn.
Hierbij wordt direct de kern van het probleem aangepakt en weggenomen, waarna het uitroeien van de plaagdieren kan beginnen.

Bel direct voor een gratis inspectie, wij rekenen géén voorrijkosten!

Kunnen jullie mij helpen als ik een bedrijf heb?Absoluut. Veel instellingen zoals, hotels en restaurants maken veelvuldig gebruik van onze diensten. Neem contact op voor de mogelijkheden.