Info
  • Kolonievormende sociale insecten
  • Kolonie bestaat uit, werksters, een of enkele koningin(nen), en soms jonge mannetjes

Mieren bestrijden


Mieren zijn zeer hardnekkig en alleen te bestrijden wanneer alle mieren tegelijkertijd worden vernietigd. Dit kan alleen doormiddel van chemische bestrijding door een professional. Omdat hierbij zeer giftige stoffen vrijkomen, dient u uw woning of tuin op het moment van de bestrijding te verlaten.

Wij hebben uitsluitend gediplomeerde en gecertificeerde bestrijdingsdeskundigen in dienst met vele jaren specialistische ervaring in ongediertebestrijding, vooral gericht op mieren. Zij worden meerdere malen per jaar getraind om hun kennis up-to-date te houden.

De plaagdierspecialist beschikt over alle Nederlandse en Europese certificeringen op het gebied van ongediertebestrijding. Deze certificaten waarborgen een verantwoorde bestrijding van ongedierte. De juiste werkmethoden en procedures, goede rapportage, klantvriendelijkheid, een goede klachtenprocedure en milieuvriendelijke bestrijding.

Mierenplaag


Mierennesten kunnen enkele duizenden tot soms meer dan 1 miljoen mieren bevatten.
Mieren eten bijna alles, maar komen vaak op zoetigheid af. Verkenners gaan hiernaar opzoek en wanneer er zoete stoffen zijn gevonden, worden er feromonen achtergelaten waardoor de werkers weten waar ze naartoe moeten en in grote getalen op de zoete stoffen afkomen. Dek uw eten dus goed af bij een mierenplaag, want als 1 mier het eten heeft gevonden komen er daarna vaak meer.
Bepaalde mierensoorten kunnen ziekten overbrengen die in uw eten terecht komen als ze er doorheen hebben gelopen. Wanneer ze worden aangevallen kunnen mieren ook een feromoon achterlaten waardoor anderen agressief worden.

De beet van bepaalde soorten kan erg pijnlijk zijn. Verder is deze niet echt schadelijk, behalve wanneer iemand allergisch is voor het gif, dan kan men in shock raken en in sommige gevallen overlijden. Gelukkig komt deze allergie bij slechts enkele procenten van de bevolking voor.

Zelf mieren bestrijden met bijvoorbeeld kokend water of afwasmiddel heeft geen zin, omdat slechts enkelen van de vele duizenden mieren gedood worden. De overgebleven mieren komen gewoon weer terug.

Belt u vandaag nog voor 12.00 dan gaan wij ons best doen om dezelfde dag nog langs te komen voor een gratis inspectie!We maken een bestrijdingsplan en beginnen meteen met de uitvoering hiervan.
Er wordt eerst gekeken waarom de mieren nu juist bij u aanwezig zijn.
Hierbij wordt direct de kern van het probleem aangepakt en weggenomen, waarna het uitroeien van de plaagdieren kan beginnen.

Bel direct voor een gratis inspectie, wij rekenen géén voorrijkosten!

Kunnen jullie mij helpen als ik een bedrijf heb?Absoluut. Veel instellingen zoals, hotels, restaurants en dagrecreatie maken veelvuldig gebruik van onze diensten. Neem contact op voor de mogelijkheden.