Info
  • Vooral in de nacht actief
  • Pikken elkaars geursignaal op
  • Kunnen eczeem of problemen met ademhaling veroorzaken

Kakkerlakken bestrijden


Kakkerlakken zijn zeer hardnekkig en alleen te bestrijden wanneer alle kakkerlakken tegelijkertijd worden vernietigd. Dit kan alleen doormiddel van chemische bestrijding door een professional.

Wij hebben uitsluitend gediplomeerde en gecertificeerde bestrijdingsdeskundigen in dienst met vele jaren specialistische ervaring in ongediertebestrijding, vooral gericht op kakkerlakken. Zij worden meerdere malen per jaar getraind om hun kennis up-to-date te houden.

De Plaagdierspecialist beschikt over alle Nederlandse en Europese certificeringen op het gebied van ongediertebestrijding. Deze certificaten waarborgen een verantwoorde bestrijding van ongedierte. De juiste werkmethoden en procedures, goede rapportage, klantvriendelijkheid, een goede klachtenprocedure en milieuvriendelijke bestrijding.

Kakkerlakken plaag


Kakkerlakken zijn voornamelijk 's nachts actief en kunnen erg snel lopen en vaak ook vliegen. Het zijn echte alleseters en eten eigenlijk alles wat de mens ook eet. Omdat ze gemakkelijk ziektes, schimmels en bacteriën verspreiden die in onze etenswaren terechtkomen zijn ze schadelijk voor de gezondheid.

Een professionele bestrijder mag chemische middelen gebruiken die niet alleen alle kakkerlakken maar ook de eitjes doden. Het is hierbij belangrijk dat omliggende ruimtes ook worden meegenomen, dat kieren worden dichtgemaakt en dat de voedselbron wordt verwijderd.

Belt u vandaag nog voor 12.00 dan gaan wij ons best doen om dezelfde dag nog langs te komen voor een gratis inspectie!We maken een bestrijdingsplan en beginnen meteen met de uitvoering hiervan.
Er wordt eerst gekeken waarom de kakkerlakken nu juist bij u aanwezig zijn.
Hierbij wordt direct de kern van het probleem aangepakt en weggenomen, waarna het uitroeien van de plaagdieren kan beginnen.

Bel direct voor een gratis inspectie, wij rekenen géén voorrijkosten!

Kunnen jullie mij helpen als ik een bedrijf heb?Absoluut. Veel instellingen zoals, hotels en restaurants maken veelvuldig gebruik van onze diensten. Neem contact op voor de mogelijkheden.