Info
  • Tot 5 á 6 mm lang
  • Leeft van bloed

  • Symptomen
  • Kleine, rode bultjes

Herkennen


Vaak zijn bedwantsen te herkennen aan bruine puntjes in het bed, dit zijn hun uitwerpselen. Of juist aan de rode vlekken op het lichaam van een mens, waarbij in tegenstelling tot bijvoorbeeld muggenbeten er vaak meerdere rode vlekjes vlak naast elkaar ziiten. Ook is bij bedwantsen de plaats van injectie, waardoor het bloed is gezogen, nog zichtbaar.

Bestrijden


Bedwantsen zijn zeer hardnekkig en alleen te bestrijden wanneer alle bedwantsen tegelijkertijd worden vernietigd. Dit kan alleen doormiddel van chemische bestrijding door een professional. Wij hebben uitsluitend gediplomeerde en gecertificeerde bestrijdingsdeskundigen in dienst met vele jaren specialistische ervaring in ongediertebestrijding, vooral gericht op bedwantsen. Zij worden meerdere malen per jaar getraind om hun kennis up-to-date te houden.

De plaagdierspecialist beschikt over alle Nederlandse en Europese certificeringen op het gebied van ongediertebestrijding. Deze certificaten waarborgen een verantwoorde bestrijding van ongedierte. De juiste werkmethoden en procedures, goede rapportage, klantvriendelijkheid, een goede klachtenprocedure en milieuvriendelijke bestrijding.

Belt u vandaag nog voor 12.00 dan gaan wij ons best doen om dezelfde dag nog langs te komen voor een gratis inspectie!We maken een bestrijdingsplan en beginnen meteen met de uitvoering hiervan. Er wordt eerst gekeken waarom de bedwantsen nu juist bij u aanwezig zijn. Hierbij wordt direct de kern van het probleem aangepakt en weggenomen, waarna het uitroeien van de bedwantsen kan beginnen.

Bel direct voor een bestrijding, wij rekenen géén voorrijkosten!

Kunnen jullie mij helpen als ik een bedrijf heb?Absoluut. Veel instellingen zoals, hotels en ziekenhuizen maken veelvuldig gebruik van onze diensten. Neem contact op voor de mogelijkheden.